info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

JOBBA PÅ ZETTERBERGS


Nytänkande och starka traditioner

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Vi verkar på en internationell marknad, men har en stark lokal förankring. Vi förenar rekrytering av nyutexaminerade och personer med erfarenheter från olika branscher med anställda som i generationer arbetat på företaget. Det ger en mix av hantverksskicklighet och modern produktionsteknik. Tillsammans skapar vi ett framgångsrikt företag!

Olikheter ger kraft att förändra

På Zetterbergs är vi stolta över att kunna rekrytera och utveckla en mängd olika typer av medarbetare, som exempelvis säljare, svetsare, administratörer, produktutvecklare, montörer, inköpare och lagerarbetare. En blandning av personligheter och karaktärer som gör företaget dynamiskt och öppnar upp för innovation i stort som smått.
Vi eftersträvar att vara en arbetsplats som står för mångfald och jämställdhet och ser därför gärna att både män och kvinnor med varierande erfarenheter och bakgrund söker våra tjänster. Vi värdesätter olikheter.

En attraktiv arbetsplats

En av företagets viktigaste värderingar är att vara och verka för en attraktiv arbetsplats. Målet är att alla anställda ska känna att de utvecklas, blir respekterade och bidrar på ett meningsfullt sätt. Personalen ska tycka att det är roligt att gå till jobbet!
Det uppnår vi genom att alla tar eget ansvar, att företaget lyfter fram VI-tänket och skapar förutsättning för utveckling av både individ och företag.


Hittar du inte jobbet för dig får du gärna skicka in en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedan:
SKICKA


LEDIGA JOBB

Vi behöver förstärkning!


Konstruktör

Vill du jobba som konstruktör på ett produktivt och innovativt företag så är det kanske just dig vi söker.

Läs mer om tjänsten här.


Arbetsledare på monteringen

Är du en målmedveten person som trivs med att leda, samordna och utveckla personal och produktionsflöden - då har vi tjänsten för dig.

Läs mer om tjänsten här.


Svetsrobotoperatörer

Vi söker svetsrobotoperatörer för omedelbar anställning.

Läs mer om tjänsten här.DIN ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan till rekryteringo@ozetterbergs.se 
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.