info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

DUMPER

ZD4. Snygg. Smart. Lätt. 

Vår slitstarkaste dumper har med klok ingenjörskonst och ny design fått lägre vikt och fler smarta detaljer. Med marknadens sannolikt lägsta bygghöjd sitter den också snyggare på chassit. Unika designlösningar som gör oss till trendsättare än en gång. ZD4 finns i en rad olika utföranden. 


0292-705 00

sales
o
@
o
zetterbergs.se

Ta kontakt med oss eller lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig
SKICKA

ZD4

ZD4 med bakåttipp. För dig som vill lasta mer och nå ännu bättre lönsamhet. Den låga vikten på påbyggnationen ger en hög lastförmåga med minskad bränsleförbrukning och lägre miljöpåverkan. 

ZD4 kombi med vändskiva

ZD4-K är utvecklad för att opitmera körningar där behovet av flexibilitet är stort. Med en vändskiva monterad på hjälpramen och dumperkorgen utrustad med snabblås blir användningsområdet brett och transportmöjligheterna många. 

 Ladda ned produktblad ZD4-K

ZD4 med Zetmatic sidotippning

ZD4-Z är utvecklad för körningar där det är vanligt med sidotippning. Från hytten manövreras tippningen, där tippmassan hamnar en bit ifrån bilen och därför inte blockerar hjul eller orsakar skador.

 Ladda ned produktblad ZD4-Z 

ZD4 med Matic sidöppning

ZD4-M gör dumpern mer flexibel tack vare hydraulisk sidoöppning som gör det möjligt att enkelt och snabbt öppna hela sidan och ex. lasta styckegods.

 Ladda ned produktblad ZD4-M
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.