info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

JOBBA PÅ ZETTERBERGS


LEDIGA JOBB

Svetsrobotoperatör

Vi söker en Svetsrobotopertör för programmering och MAG-svetsning.


Läs mer och ansök till tjänsten här.


Svetsare

Vi söker en Svetsare till vår tillverkning.


Läs mer och ansök till tjänsten här. 

 

Montör

Vi söker en Montör till tunga fordon.


Läs mer och ansök till tjänsten här.


Fordonselektriker

Vi söker nu Fordonselektriker till vår slutmontering. 

Läs mer och ansök om tjänsten här.

FILM FRÅN VÅR FABRIK


INTRESSEANMÄLAN

Hittar du inte jobbet för dig just nu får du gärna skicka in en intresseanmälan till oss. Då kontaktar vi dig om en passande tjänst dyker upp och din profil låter intressant.
Vi följer regelverket kring GDPR gällande arkivering av dina inskickade personuppgifter. 


Nytänkande och starka traditioner

Zetterbergs är ett företag som kombinerar nytänkande med starka traditioner. Vi verkar på en internationell marknad, men har en stark lokal förankring. Vi förenar rekrytering av nyutexaminerade och personer med erfarenheter från olika branscher med anställda som i generationer arbetat på företaget. Det ger en mix av hantverksskicklighet och modern produktionsteknik.

Olikheter ger kraft att förändra

På Zetterbergs är vi stolta över att kunna rekrytera och utveckla en mängd olika typer av medarbetare, som exempelvis säljare, svetsare, administratörer, produktutvecklare, montörer, inköpare och lagerarbetare. En blandning av personligheter och karaktärer som gör företaget dynamiskt och öppnar upp för innovation i stort som smått.
Vi eftersträvar att vara en arbetsplats som står för mångfald och jämställdhet och ser därför gärna att både män och kvinnor med varierande erfarenheter och bakgrund söker våra tjänster. Vi värdesätter olikheter.

Tillsammans skapar vi framgång

Framgång bygger på engagemang. För oss är det viktigt att personalen trivs på arbetsplatsen och att alla får möjlighet att bidra med sin kunskap och förmåga. Genom att alla tar eget ansvar, arbetar utifrån gemensamt uppsatta mål och alltid strävar efter att hitta förbättringsområden utvecklar vi såväl individ som företag. Det får oss att växa.
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.