info
o
@
o
zetterbergs.se
 
0292-705 00
ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN

KOMPONENTER

Vi tillverkar, tillhandahåller och monterar en rad komponenter. Här nedanför hittar du produktblad till dessa. Är du ute efter reservdelar hittar du kontaktuppgifter här.

Kranfundament 

Zetterbergs kranfundament är anpassad för kranmontering bakom hytt och hjälpram under kran i typ u-profil. Hög styrka och enkel montering. Finns i typen 10-30 ton/m och 30-40 ton/m.Glastömningsverktyg

Tvåkrokssystem för lastbilskranar. Placeras i utskjutsarmen. Passar flertalet kranar och är justerbart i främre delen för önskat mått mellan krokarna. 

Avslutningsbalk

Robotsvetsad avslutningsbalk för olika rambredder. Flexibelt med shims. Utbyggbart för möjlighet till fler hydraulkopplingar. Passar flertalet lastbilsmärken.


Redskapshållare 

Kompakt design

Hållare för t.ex. skyffel, spett och borste. Placeras förmånligt mellan lastbilshytt och byggnation. Varmförzinkad konstruktion som passar de allra flesta påbyggnationer.


Redskapshållare  

Rammonterad design

Hållare för t.ex. skyffel, spett och borste. Placeras förmånligt längs med bilen. Varmförzinkad konstruktion som passar de allra flesta påbyggnationer.RobsonDrive 

– enkla vägen till fyrhjulsdrift

RobsonDrive är ett billigt och lätt alternativ för att utrusta ett chassi med fyrhjulsdrift – för att kunna forcera dåliga vägavsnitt med ett 6x2 fordon. Produktens funktion är att via drivrullar överföra drivkraften från drivaxel till löpaxel. RobsonDrive finns för de flesta fordonsfabrikat.Produktfilm på RobsonDrive. 
Klicka på länken: RobsonDrive


0292-705 00

saleso@ozetterbergs.se

Ta kontakt med oss eller lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig
SKICKA


ZETTERBERGS - DET LÖNAR SIG I LÄNGDEN!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.